Laatste berichten

Start vaarseizoen fiets- en voetveren.
Loslopende honden loonsewaard verboden!!!
Triathlon in Wijchen: inschrijving is geopend!
Op zondag 30 juni a.s. wordt in Wijchen een triathlonwedstrijd gehouden. Deze vindt plaats tussen Niftrik, Balgoij en Wijchen. De Gemeente Wijchen, provincie Gelderland en de Nederlandse Triathlonbond NTB zijn betrokken partners bij deze mooie zwem-, wieler- en hardloopwedstrijd.
Wijchenaar en triathleet Tom Middelhuis droomt al jaren over het organiseren van een triathlon. Dit jaar heeft hij de autoriteiten zo ver gekregen om in zijn eigen woonplaats Wijchen, samen met deelnemers van zijn loopgroep Runningsports uit de wijken Kerkeveld/Huurlingsedam, een triathlon te organiseren.
Leuk is om te weten dat er tussen 1986 en 1991 in Wijchen jaarlijks een triathlon vanuit het toenmalige openluchtzwembad De Wijchert werd georganiseerd. Komende zomer is de omgeving van hotel Hoogeerd in Niftrik de start- en finishlocatie van de Wijchense Triathlon. Voor publiek is het leuk om langs het parcours een kijkje te nemen naar de deelnemers die het er op wagen om de 3 onderdelen, zwemmen, fietsen en hardlopen achter elkaar te volbrengen.
Er zijn verschillende wedstrijden waarvoor je je kan aanmelden, te weten een kwart, een achtste of een zestiende triathlon. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je als duo of trio aan te melden, bijvoorbeeld samen met je gezin, vrienden of collega’s, waarbij ieder een onderdeel voor zijn/haar rekening neemt. Zo is deze triathlon voor elk niveau van beginners tot gevorderden bereikbaar.
De inschrijving is inmiddels geopend en er is ruimte voor maximaal 600 deelnemers. Dus ben je sportief en heb je ook de triathlon op je bucketlist staan, meld je dan nu aan voor dit mooie evenement in de prachtige omgeving van Wijchen.
Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de www.triathlonwijchen.nl/ Ook geïnteresseerde bedrijven die de triathlon in Wijchen een warm hart toe dragen, kunnen voor sponsoring terecht op deze website.

 
Heeft u een dak vol asbest, of uw buren misschien?
Wat doet u bij stroomuitval?
Wijchen gaat door met ‘zomerinzameling’ gft-afval.
 
Wethouder Titus Burgers: “Inpassen van windmolens doe je samen”
 
Ook langs A50 bij Wijchen grote interesse voor windmolens!!!!
 

WIJCHEN - Wijchen besluit vermoedelijk nog voor de kerst of de drie windmolens die tussen de Schoenaker en Bijsterhuizen gepland zijn, een serieuze kans maken

Open dit artikel om de hele agenda voor 2019 te zien.
De jaarlijkse lotto van de Maospruvers voor de nieuwe Stadhouder/ster
Eet een pannekoek voor de Voedselbank!!!
Op dit moment zijn we hard aan het werk om deze website te moderniseren.
 

Wout Jansen had de eer van het laatste rake schot en is zo drie jaar de schutterskoning van het dorp geworden.IMG_7312

Kinderen op de Niftrikse brug kunnen maar beter oppassen!!!!

Verkeer

 

Weer

 

Nieuws

Met dank aan www.omroepbrabant.nl